Ez okozta a rejtélyes elváltozást Köllő Babett mellében

mell Köllő Babett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban írtunk róla, hogy Köllő Babett a 2008-ban berakott mellimplantátumait egészségügyi okokból kicserélteti eggyel nagyobb méretű keblekre, ugyanis a terhesség után, a szoptatás miatt megnyúlt a bőre. A felkészítő vizsgálatok során azonban egy különös elváltozást találtak a mellében, amiről eddig nem lehetett tudni mi is az pontosan. 

A luxusfeleség 95 percen át volt a műtőben, a beavatkozás komplikációmentesen zajlott, csupán egy napot töltött kórházban, azóta otthonában lábadozik.

„Egy pillanatra megijedtem, de a műtét után kiderült, hogy a régi implantátumom gyűrődött fel. Nem volt ott szerencsére semmiféle daganat vagy kifolyt és összetapadt töltőanyag. Az én példámból is látszik, hogy minden évben ellenőriztetnünk kell a melleinket, akkor meg pláne, ha valaki mellnagyobbításon esett át" - nyilatkozta a Borsnak.

Köllő Babett Sony Max/ Labancz Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.