Kökény Attila keményen beszólt fiatal zenésztársainak - Videó

zene kritika Kökény Attila videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes Garami Gábor műsorában fakadt ki, és bírálta keményen a mai fiatal zenészeket. Azt sérelmezte, hogy sokan egyáltalán nem minőségi zenét csinálnak. Kökény Attila szerint a vendéglátós muzsikának is van felső kategóriája.

Garami Gábor Kökény Attilát vitte el egy körre Potyautas című műsorában. Az énekes beszélt többek között arról, mennyire elkeseríti, hogy bekapcsolja a tévét, és borzalmas minőségű zenéket lehet csak hallani.
„Ezek a mindenféle nevű fiatalok nem is értem, miért vannak a tévében" – fakadt ki az énekes.

Úgy véli, a vendéglátós zenének is van felső kategóriája, de sokan azzal azonosítják, amit a tévében látnak, és ez nem jó. Ő olyan zenecsatornát csinálna, amely értéket ad.

Az énekes a járvány miatt egy ideig fizikai munkát vállalt, ám most visszatér a zenéléshez. Illetve ő lesz majd a Sztárban sztár egyik zsűritagja, és feleségével a Love Bistro című gasztrorealityben is feltűnnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.