Szakított Tóth Andi és Szabó Ádám

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
szerelem szakítás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta fel-fel rebbennek hírek az esetleges szakításuk kapcsán, de mostmár biztos: elvált a két zenész útja.

Ahogy azt a napokban megírtuk, egyre több jel utalt arra, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata véget ért. Az énekesnő közösségi oldaláról ugyanis eltűnt az összes közös fotó, és Ádám oldalán se látni már egy ideje friss képeket.

Az érintetteket nem sikerült elérni a téma kapcsán, ám Andi egyik barátja a Blikknek elárulta: a hír valóban igaz, Andi már elköltözött Ádámtól, és külön albérletben él.

"Ádám családjánál laktak, volt egy külön kis házrészük, onnan ment el Andi, már saját albérletében lakik és egyre jobban van. Nehezen hozta meg a döntést, hogy pontot tesz a kapcsolat végére, de muszáj volt. Korábban is sok vita volt köztük, Ádám sokszor volt féltékeny, de Andi sem tett lakatot a szájára, ha valami nem tetszett neki. Heves, igazi olaszos kapcsolat volt az övék nagy összeveszésekkel és még nagyobb békülésekkel" - kezdte Andi barátja.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

(...) "Ádám viszont nincs túl jól, de ez természetes. Ki lenne jó passzban, ha elhagyja a szerelme, akivel korábban még az esküvőt, a családalapítást tervezgették?" - folytatta, sőt, azt is elárulta, szerinte nincs sok esély a békülésre.

"Túl sok volt már a vita kettejük közt, és szerintem az is árulkodó, hogy a két zenész alig dolgozott együtt. Nem voltak közös projektek. Az eddigi szakítások alatt folyamatosan beszéltek, leveleztek, de most ez sincs. Persze ki tudja, mit hoz a jövő, lehet, hogy később újra közelebb kerülnek egymáshoz" - mondta a barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.