Varga Izabella házasság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akadnak egészen elképesztő egymásra találások és szerelmi történetek, Varga Izáéké pedig kétségtelenül ebbe a kategoriába tartozik. 24 éve így szeretett bele férjébe a gyönyörű szép színésznő!

Varga Izabella és férje, Lendvai Zoltán rendező, már túl voltak egy színházi évadon, amikor egy házibuliban táncolni kezdtek, és akkor kifutott a tej. A házigazda rettentően bosszús lett, ezért a színésznő és a rendező a segítségére sietett. Mire azonban letakarították a tűzhelyet, egymásba szerettek. Nem sokkal később a szerelmesek összeköltözte, Zoli lakásába és azóta is elválaszthatatlanok.

Forrás: Polyak Attila

A hot!Magazinnak adott korábbi interjújában pedig így emlékezett vissza arra az időszakra:

„A színészházban az apró garzon nem lehetett több mint 17 négyzetméter. Rengeteget dolgoztunk, és a munka mellett hatalmas társasági életet éltünk. Szinte csak aludni jártunk haza. Csodás évek voltak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.