Megyeri Csilla meghozta a nehéz döntést: inaktiválja közösségi oldalait

Megyeri Csilla Facebook döntés inaktív Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla meglepő dologra szánta el magát. Hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy pár napra inaktiválja a közösségi oldalait. Az Instagram oldalán számolt be a rajongóinak a döntése okáról. 

Megyeri Csilla mostanában új hobbijának a jógázásnak szenteli szabadidejét, ami hatással volt életmódjára, lelkiállapotára is. Valószínű, hogy a jóga adta elmélyülés, befelé fordulás is hozzájárult ahhoz a döntéséhez, amit pár napja Instagram oldalán osztott meg a követőivel.

"Jó reggelt Mindenkineeeek! Tegnap kimentem a szabadba, gyönyörűen sütött a nap, gyakoroltam a galamb pózomat, átadtam magam a pillanatnak, lenyugodtam... Agyalok napok óta valamin... Úgy döntöttem, hogy néhány napra ignorálom az Instagramot, a Facebook-ot (bár ott egyébként sem vagyok aktív)... Fogadtam Zsoltival, hogy kibírom 5napig, hogy egyáltalán nem lépek fel ezekre a platformjaimra, nem görgetem napjában ezerszer a hírfolyamot, nem posztolok, nem lájkolgatok. Eltűnök innen. Ma délben kezdetét veszi a "játék"! Szerintetek kibírom?! IGEEEN vagy NEEEM!? Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!Írjátok meg kommentben, és 5nap múlva visszanézem.
Hamarosan visszatérek! Nem szabadultok tőlem és a pozitív énemtől! Sok pusziiii Mindenkinek" - írta a képe mellé Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.