Az M3-as kivezető belső sávjának útpadkáján kerékpározott egy nő tegnap - Videó

Forrás: MTI/Komka Péter -
Szabálytalan fedélzeti kamera biciklizés M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes felvételek kerültek nyilvánosságra a minap. Tegnap délután egy hölgy a kerékpárjával az M3-as kivezető belső sávjának útpadkáján biciklizett. 

Elképzelhetetlen, hogy mit gondolt az a nő, aki tegnap délután biciklijével felhajtott az M3-as kivezetőre, ahol a belső sáv útpadkáján biciklizett. Azt csak remélni tudjuk, hogy valami tévedés folytán történt meg az eset és nem szándékos döntés következménye volt ez.

A felvételi kamera rögzítette a hölgy kalandozását az M3-as kivezetőn, ami amellett, hogy roppant veszélyes, cseppet sem biztonságos mutatvány volt.

A felvételt a Budapesti Autósok Közössége Youtube-csatornáján osztották meg, ami mellé az alábbi megjegyzést írták:

"Első ránézésre, a mostani ideiglenes, ám nyilvánvalóan a legtöbb helyen ősztől megmaradó kerékpársávok mennyiségétől megcsömörödve, akár azt is gondolhatta a hölgy, hogy esetleg az M3 kivezető szakaszán, akár a belső sávban is létrejött egy új és talán ideiglenes kerékpársáv.

Ám ez nyilván nem így van. Csupán arról van szó, hogy egészen egyszerűen a biztonságot és a szabályokat teljesen hátrahagyva kerekezett békésen a forró, 40 fokos útpadkán kifelé a városból..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.