Egy táncoslány felfedte a titkot: így mulatnak az arab sejkek

arab táncoslány sejk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy táncos leleplezte, hogyan mulatnak a milliárdos arab sejkek Marokkóban. Beszámolt a vad partykról, és arról, hogy csak úgy folyik a pénz, amikor ők buliznak.

Marokkó alapvetően egy konzervatív ország, a női testeket muszáj elfedni az utcán, és sok dolog tilos, ami az európai emberek számára természetes.

Ám ezt a képet most teljesen összetörte Sara, a sztriptíztáncosnő, aki beszámolt arról, hogyan mulattak itt a milliárdos arab sejkek.

A lány elmondta, szigorú szabályok vonatkoznak a gogo táncra is, ám ő egy exkluzív klubban kapott munkát. Egyáltalán nem beszélte a nyelvet, de helyette a mozdulataival kommunikált. Mivel Sarának élete a tánc, és hozzá formás idomokkal áldotta meg az ég, igen hamar népszerű lett a bárban – írta a Daily Star.

Sara Retali arab sejkekkel bulizott Marokkóban. Instagram / Sara Retali

Ezen kívül fekete haja és egzotikus, arabos vonásai is vonzották a sejkeket. Így a fiatal lány elképesztően sokat keresett, nem akarta elhinni, hogy léteznek ilyen vagyonos emberek.

„Ezt tényleg látni kell, hogy elhidd, hogy ennyi pénze van valakinek. Sosem voltam még ilyen őrölt, milliomos bulikon. Szaúd-Arábiából és más arab országokból érkeztek sejkek, temérdek pénzzel" – mesélte Sara.

Viszont kihangsúlyozta, csakis táncról van, sosem szexelne pénzért. A busás fizetség ellenére Sara mégis otthagyta munkáját, mivel főnöke megalázó módon bánt vele, és úgy döntött, ezt nem tűri el, és máshol próbál szerencsét. Így hát Portugáliában, Kínában, Hollandiában, Spanyolországban, Brazíliában és Egyiptomban rázta tovább. Végezetül elárulta, szerinte miért imádják őt a férfiak: nem másért, mint elképesztően kerek fenekéért.

Sara már felhagyott marokkói munkájával. Instagram / Sara Retali

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.