Kiderült a szakítás oka: ezért telhetett be a pohár Tóth Andinál

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
Szabó Ádám szakítás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Szabó Ádám szakításáról pletykáltak egy ideje mire kiderült, valóban elváltak az útjaik. Most egy barát vallott arról, mi lehetett a szakítás oka. 

A szemfüles rajongók egyből kiszúrták, hogy Tóth Andi oldaláról eltűnt az összes közös fotó, innentől pedig megállíthatatlanul terjedt a pletyka a szakításukról. Kiderült, hogy igaz, és a két zenész útjai valóban különváltak. Habár a szakításuk okáról egyikük sem nyilatkozott, egy ismerősük megszellőztette, mi vezethetett a kapcsolatuk végéhez.

Tóth Andinál ezért telhetett be a pohár Forrás: Instagram/Tóth Andi

"Az énekesnő és a zenész kapcsolatában Ádám zöldfülűsége miatt telhetett be Andinál a pohár. Ugyanis a csinos és egyre nőiesebb énekesnő megelégelte, hogy szerelme nem kezeli őt nőként, emiatt alakult ki köztük egyre több feszültség" - mondta a Borsnak az ismerős

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.