Andy Vajna 12 évig volt szerelmével, kiderült, miért nem akart gyereket tőle

Forrás: Videa/Life.hu -
párkapcsolat Andy Vajna szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csilla másfél évvel a filmmogul halála után szólalt csak meg, és mesélte el az ő történetüket. Andy Vajnával 12 évig alkotott egy párt, nagyon szeretett volna gyereket tőle, ám a producert nem tudta meggyőzni.

Andy Vajna és Csilla a Vörös zsaru című film hazai forgatásán ismerkedett meg, ahol a 22 éves nő a stábban dolgozott.

Andy noha Amerikában élt, udvarolni kezdett Csillának, és nem tett le róla. Később a nő a tengerentúlra követte szerelmét, és 12 évig éltek boldogan.

Andy Vajna 12 évig volt együtt Csillával, őt hagyta el Dobó Katáért. Forrás: Videa/Life.hu

Csilla a Best Magazinnak mesélt arról, hogy nagyon szeretett volna gyereket Andytől, ám nem tudta meggyőzni, mivel neki már volt egy fia. Csilla Justint a saját gyerekeként szerette, és 18 éves koráig nevelte.

bármikor álltam elő ezzel, Andy közölte: neki már van egy fia, több gyereket nem szeretne.

A nő egyébként maga választotta ki a Miniszter félrelép főszerepére Dobó Katát, aki miatt később a filmmogul elhagyta. Azt mondja, nem sokkal ezután megbánta, hogy szakított vele, és szerette volna újrakezdeni, ám ez már nem volt lehetséges.

Csilla később férjhez ment, és gyereket szült, akiért Andy valósággal rajongott, Justin pedig a húgaként tekintett rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.