szétköltözés Hajmásy Péter Weisz Fanni válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Weisz Fanni végleg szeretne szabadulni múltjától, ezt mi sem igazolja jobban, hogy már Hajmásy Péterrel közös otthonukból is kiköltözött.

Az elmúlt hónapok, hetek nem lehettek egyszerűek a gyönyörű modell, Weisz Fanni számára. Ahogy korábban már mi is megírtuk, Fanni és volt férje, Hajmásy Péter házassága a vízválasztó 7. évben zátonyra futott és úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják a jövőben.

Forrás: Weisz Fanni, Instagram

Az önállóság mindig is nagyon fontos volt Fanni számára. Míg nem ismerkedett meg Petivel, az édesanyja volt az árnyéka, aki lépten-nyomon mellette volt és mindenhova elkísérte. Egy idő után terhes lett a csinos modellnek és próbált függetlenedni anyukájától. A férjével való megismerkedése csak rontott édesanyjával való kapcsolatán, olyannyira, hogy mostanáig szóba sem álltak egymással.

A szétválás után Fanni a családjához is visszatalált, kibékült rokonaival és igyekszik minél több időt velük tölteni.

A Best magazin információi szerint, Hajmásy Péterrel való szétválása után Fanni már ki is költözött közös otthonukból, egyelőre édesanyjánál húzza meg magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.