Meghalt egy versenyző a Miskolc Rallyn - Fotó

halál Rally
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus baleset történt a szombati Miskolc Rallyn: elhunyt egy navigátor. A verseny második szakaszán (Bánkúti elágazás-Mályinka) a Rally1 kategóriában versenyző Dudás Gergő, Tóth Zsolt páros balesetet szenvedett, és a sérülések következtében a navigátor tragikus módon életét veszítette. A sofőr nem sérült meg.

"Zsolt régóta tagja a rally társadalomnak, halála óriási veszteség mindannyiunk számára. Az MNASZ vezetősége, versenyzők, csapattagok és a ralis társadalom minden tagja együtt érez a versenyző hozzátartozóival, és ezúton is őszinte részvétét fejezi ki Tóth Zsolt közvetlen családjának" - írták a szövetség közösségi oldalán megjelent tájékoztatásban.

Az autó kicsúszott és egy fának csapódott. A halálos kimenetelű közlekedési baleset körülményeit a rendőrség egyelőre még vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.