Epres Panni még Benedek Tibor hibáit is szerette

Forrás: Instagram/Epres Panni -
Epres Panni özvegyasszony házasság Benedek Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni élete legnehezebb időszakát éli, ugyanis két hónappal ezelőtt veszítette el élete értelmét, gyermekei édesapját, szerelmét, és a legbiztosabb társát, Benedek Tibort.

Az olimpiai bajnok vízilabdás két hónappal ezelőtt aludt el örökre. Benedek évekig küzdött gyógyíthatatlan betegségével, és bár mindenki hitt a gyógyulásában, a rák erősebbnek bizonyult nála. Kevés olyan párkapcsolat van a közismert emberek között, ami példaértékű lehet, hiszen sokan inkább kifelé élnek, Epres Panni és Benedek Tibor azonban kivételt képeztek. Nem csak azért, mert óvták magánéletüket, és a legszebb, legmeghittebb pillanatokat meghagyták maguknak, de azért is, mert majd két évtizeden át egymás szövetségesei voltak.

A modell D.Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában így beszélt Tiborról, és arról a szerelemről, amit iránta érez:

Az igazi szerelem az, hogy ránézel valakire, és szereted benne a kisfiút is, szereted benne azt is, ha idegesítő, hogyha látod rajta, hogy öregszik, azt is...mindent. És mindezekkel együtt egy kicsit elnézéssel, elnézően szereted.... mindenkinek vannak idegesítő dolgai, de soha nem idegesítem föl magam rajta, hanem csak úgy szeretem érte, mert ilyen.... eldöntheted, hogy idegesítő valaki, és elkezdesz üvölteni, vagy van egy másik döntés, hogy a helyére rakod helyette. mert az úgy sokkal jobb

- mondta Panni, aki férje halála óta is minden egyes fotóhoz odaírja, "Benedekné vagyok", ezzel jelezve, mennyire szereti férjét.

Benedek Tibor és Epres Panni Forrás: Instagram/Epres Panni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.