Stohl András Gáspár Evelin MasterChef VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedves sorokkal gratulált Stohl Andrá a győztes Gáspár Evelinnek. 

Ahogy azt már megírtuk, Gáspár Evelin lett a MasterChef VIP című műsor győztese. Evelin a győzelme kapcsán elárulta, főleg édesanyjának szeretett volna bizonyítani, aki először kinevette, mikor jelentkezett a műsorba.

A fiatal lány sokakat megdöbbentett, pedig mint láthatjuk, az alma nem esett messze a fájától. Csapattársai Győrfi Pál és Stohl András voltak, utóbbi egy kedves Instagram-poszttal gratulált Evelinnek:

"Tegnap este kiderült, hogy ki az ország legügyesebb mester séfje! Szívből gratulálok Gáspár Evelin! Megérdemelted, hogy te emelhesd magasba a trófeát. Minden versenyző számára akadtak legyőzhetetlennek tűnő akadályok, de a maga módján végül mindenkinek sikerült megugrani ezeket. Szerintem mindenkinek fantasztikus élmény volt ez az együtt töltött és végigizgult pár nap" - írja Stohl a közös fotó mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.