Zimány Lindát szétkapták a kommentelők, Shane Tusup lépett közbe

Forrás: Red Lemon Media -
modell komment Zimány Linda Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Lindát nemrég csúnyán megtámadták a követői, de szerencsére nem maradt segítség nélkül. 

Zimány Linda nemrég egy eseményre volt hivatalos, ahova egy tökéletesen megkomponált sminkkel érkezett. A követői azonban sorra jegyezték meg a frissen kiposztolt fotója alatt, hogy kezdi elveszíteni egykori természetes mivoltát, ami sokkal jobban tetszett nekik a mostani arcával szemben.

Forrás: Red Lemon Media

A szexi szőkeség igyekezett válaszolni a negatív kommentekre is, később aztán egy újabb fotót tett közzé az eseményről, és megkérdezte: van-e még bárki, aki minősíteni szeretné a fotója miatt? És nagy meglepetésére egy másik híresség jelent meg a komment szekcióban, Shane Tusup személyében, aki kerek-perec kijelentette:

"Én láttalak élőben, és elképesztően gyönyörű voltál! Ne hagyd, hogy bárki meggyőzzön az ellenkezőjéről" - írta a híres edző, amitől Linda nyilvánvalóan teljesen elolvadt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.