Szélsőséges illemhelyek tárháza: ezek a legfurább mellékhelyiségek - Galéria

illemhely mellékhelyiség galéria wc fura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg bele sem gondolunk, mennyi mindent elmond egy mellékhelyiség a tulajdonosáról. Az ugyanis, hogyan van kialakítva, milyen a berendezése, milyen dekorációt  alkalmaznak a helyiségben, valós képet formál annak megálmodójáról, használójáról. A hétköznapokban általában kevés lehetőség adódik erre, most mégis bekukkanthatunk néhány egészen abszurd és különleges toalett ajtaján. 

A WC-helyiség ugyanúgy a lakberendezők egyik nagy kihívása lehet, mint egy nappali, konyha vagy hálószoba tökéletes berendezése, kihasználása. Míg sokak fejében csupán a fehér fal és a letisztult koncepció képe él, addig vannak olyanok, akik mernek nagyot álmodni a WC külsőségeinek megtervezésében is, és valami igazán egyedit és megismételhetetlent alkotni.

Most mindenki kiélheti a kukkolás iránti vágyát és lelkiismeretfurdalás nélkül bekukkanthat a legkülönfélébb mellékhelyiségek gazdag tárházába.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Forrás: Instagram/pleasehatethesethingshttp://www.life.hu/eletmod/galeria/20180907-bizarr-es-erdekes-illemhelyek-avagy-wc-vece-mustra-pironkodas-nelkul.htmlmiddleon1200800

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.