Így vezeti le a feszültséget a születésnapján Rubint Rella - Videó

ajándék pinata születésnap Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal edző, Rubint Rella a napokban ünnepelte a 23. születésnapját. Ennek alkalmából egy igazán emlékezetes ajándékot kapott a barátaitól és szerelmétől, Novothny Somától. 

Rubint Rella és szerelme a nyár egy részét a Balaton északi partján, Balatonalmádiban töltik. Egyelőre nem tudják, hogy az ősz beköszöntével hova fognak költözni, de addig is igyekeznek kihasználni a nyár utolsó napjait.

A napokban volt okuk ünnepelni, hiszen a

fiatal szépség nemrég ünnepelte 23. születésnapját.

Ajándékba egy pinyatát kapott a barátaitól és a püffölésről videót is készítettek, amit Rella meg is osztott a követőivel Instagram-oldalán.

A videó elején Rella szerelme, Soma "segít" a szülinaposnak, aki a videó további részében eleinte ügyetlenül csapkod a levegőben, míg a többiek a háttérben dőlnek a nevetéstől, majd később egy határozott mozdulattal sikerül leütnie a fáról a pinyatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.