Szilágyi István unokája elárulta, milyen volt az utolsó találkozásuk

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
szilágyi istván Nándi unoka Szilágyi István özvegye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájó szívvel elevenítette fel Szilágyi István unokája, Nándi nagyapjával történő utolsó találkozását. Arról is beszámolt, hogy mi volt az utolsó ajándék, amit az elhunyt színművésztől kapott. 

Nándi az édesanyjával nemrég Magyarországra utazott, hogy özvegy nagymamáját, Jolika nénit meglátogassák. Mielőtt visszarepültek Belgiumba, Nándi a Blikknek nyilatkozott arról, hogy milyen volt az utolsó találkozás nagypapájával, Szilágyi Istvánnal.

"Rendkívül szívfájdító, emlékszem adott is egy képet, amit hátul alá is írt, hogy mindenképpen emlékezzek rá és emlékszem, amikor elköszöntünk, mondta, hogy nagyon vigyázzak magamra és mondtam neki, hogy ígérem még találkozunk a jövőben" - emlékezett vissza az unoka.

Forrás: Tények

A nagymamája miatt nagyon szomorú Nándi, mivel nem úgy sikerült a találkozás, ahogyan szerette volna.

"Vele kicsit szomorúbb volt, mert ott voltak azok a kísérők, akik elég gorombán bántak velünk és emiatt én nem merek oda egyedül visszamenni és nagyon szeretném, hogy ne az legyen az utolsó találkozásunk"

- mondta szomorúan a fiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.