Keményen beszólt hasonmásának Rihanna a TikTokon

Tiktok Rihanna énekesnő Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb Rihanna hasonmás bukkant fel az éterben, akire az énekesnő rögtön fel is figyelt.

1 évvel ezelőtt hasonló eset történt, amikor Rihanna rábukkant egy akkor alig 7 éves kislányra, aki kiköpött mása volt az énekesnőnek.

Rihanna annyira ledöbbent a hasonlóság láttán, hogy meg is osztott egy képet közösségi oldalán Alaa Skyyról, akinek ez a poszt teljesen felbolygatta az életét.

Instagram követőinek száma azonnal meg is sokszorozódott, sőt a hasonlóságnak köszönhetően modellkarrierbe kezdett.

Majd most felbukkant egy újabb klón a TikTokon, egy 28 éves brazil lány, aki a megtévesztésig hasonlít az énekesnőre, bár Priscila Beatrice nemcsak természetes bája miatt lehet méltó klónja Rihannának, a smink és a frizura is segít abban, hogy teljes legyen a hasonlóság.

TikTok oldalán számos olyan videót tesz ki, amin Rihanna dalaira, interjúira tátog, nem mellesleg nagyon lelkesen teszi ezt. Ezek után nem csoda, hogy az énekesnő szembe találta magát az újabb hasonmással, amit nem is hagyott szó nélkül.

"Na hol a 9. album, húgocskám?"

- írta Rihanna a lány egyik bejegyzése alá. Ezzel arra utalt az énekesnő, hogy őt mindig ilyen vagy hasonló kérdésekkel zaklatja sajtó és a rajongók egyaránt.

Priscila a kommentet látva elsírta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.