Pécsi Ildikó unokája készen áll túllépni a fájdalmas múlton

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
békülés halál temetés Pécsi Ildikó Szűcs Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nem zárkózom el a folytatástól."

Ahogy azt korábban megírtuk, taxival vitték a legyengült Pécsi Ildikót férje, Szűcs Lajos temetésére. A színésznőre a gyászszertartás alatt mentők vigyáztak. Úgy tudni, Pártos Csilla, aki imádta apósát is, Pécsi védelme miatt nem ment el a búcsúztatóra.

A 21 éves unoka, Csaba azonban részt vett a szertartáson, sőt, a temetés végén odament nagymamájához és édesapjához is:

"Nagyon szép visszaemlékezéseket hallottam Papáról. Ezekből kiderült, amit én is pontosan tudtam. Nem csupán fantasztikus sportoló volt, hanem tiszta, őszinte, igaz ember, ami manapság óriási ritkaság. Tiszteltem és felnéztem rá, ezért az elmúlt évek családi viszályai ellenére sem fordult meg a fejemben, hogy a temetés végén ne menjek oda Mamához és apához" - mondta Csaba, aki úgy gondolja, nekik most a legfájóbb a gyász, ezért szeretne mellettük lenni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ha tudok, szívesen állnék kicsit mellettük, támogatni őket" - folytatta az unoka, aki arra a kérdésre is válaszolt, hogy lesz-e folytatása a találkozásuknak:

"Nem zárkózom el tőle, lehet, hogy igen. Újrakezdeni lehet, a megbocsátás kicsit nehezebb kérdés" - írta meg a BEST Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.