Még egy évig viseli a Miss Balaton címet Balogh Eleni

Miss Balaton Balogh Eleni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Balaton elmúlt hat évének döntős lányai együtt vonultak a 2020-as gála színpadán egy exkluzív bemutató keretében. Az eseményen a verseny tanácsadói, Iszak Eszti, Lipcsei Betta és Horváth Cinthia mellett természetesen a tavalyi győztes, Balogh Eleni is részt vett, aki rendhagyó módon még egy évig viselheti a koronát.

Bár a Miss Balaton versenye idén a koronavírus miatt elmaradt, az elmúlt hat év több mint félszáz szépsége lepte el augusztus 19-én este az Anna Grand Hotelt Balatonfüreden. A résztvevők a nyár egyik legcsillogóbb társági eseményén, szigorú létszámkorlát és biztonsági intézkedések mellett bizonyították be ismét, hogy a világban sehol sincs párja a hazai szépségnek. A fergeteges estét extra produkciók – többek Király Viktor minikoncertje – színesítették.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.