Horrorisztikus: Leszíjazták, majd halálra kínozták a 8 éves kislányt szülei

Forrás: Shutterstock -
halál horror család kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínok kínját élte át a 8 éves kislány halála előtt: szülei kikötözték, és halálra kínozták.

A 8 éves kislány, Autumn Hallow halálakor mindössze 20 kilót nyomott, a haja kihullott, a teste pedig tele volt zúzódásokkal -írja a people.

A kislány 30 éves édesapja és új felesége azzal hívta fel a mentőket, hogy Autumn beleesett a kádba, és nem lélegzik. Amikor a mentősök kiértek a helyszínre, a nő minden erejével azon volt, hogy újraélessze a kislányt, azonban a gyermek már elkékült, és beállt a hullamerevség. A szobát vér borította.

Autumn édesapja és mostohaanyja azt állították, hogy arccal a vízben találtak rá a kislányra, és azonnal megkezdték az újraélesztését,

a boncolás során azonban kiderült, hogy a mentők kiérkezésekor a 8 éves kislány már órák óta halott volt.

A kislány koponyáján több törés volt, bevérzett az agya, számos ütésnyom és zúzódás takarta testét. A kislány féltestvérei elmondták a rendőröknek, hogy Autumn gyakran nem kapott enni, többször megkötözték, rugdosták, és volt, hogy úgy kellett aludnia egy hálózsákban, hogy kezei hátra voltak kötve, és csak az arca lehetett kint a zsákból.

Autumn vérszerinti édesanyja január óta nem látta lányát, a koronavírusra hivatkozva ugyanis édesapja és mostohaanyja nem engedték őt lánya közelébe. Mikor megtudta, mit tettek lányával, teljesen összetört.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.