A királynő előtt tört meg Katalin hercegné

Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin első gyermeke, György herceg születésekor még úgy tervezték, teljesen a hétköznapi emberek példáját követik és megpróbálják maguk megoldani a gyereknevelést dadák nélkül. Ám ez nem sokáig tudott így működni. 

Mindez addig tudott jól működni, amíg Vilmos hercegnek számos kötelessége nem akadt ésezzelegyütt Katalin hercegné sem maradhatott örökre otthon - írja a Ripost.

Ez volt az a pont, amikor Katalin hercegné összeomlott – árulta a királyi család szakértője, Katie Nicholl.

Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Katalin karácsonykor éppen a királynő előtt omlott össze és sírva vallotta be, hogy sosem gondolta volna, hogy ilyen nehéz a gyereknevelést és a munkát összeegyeztetni. Erzsébet szeretettel fordult unokája felesége felé, és hosszasan elbeszélgetett vele, ami úgy látszik sikeres volt. Katalin ezek után felfogadott egy dadát György herceg mellé. A dada pedig mai napig jár a családhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.