A haláltól mentette meg magát a fiatal édesanya: 60 kilótól szabadult meg - Fotó

édesanya Anglia fogyás gyomorszűkítő műtét túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves Emily Ingold 168 kg-ot nyomott, amikor eldöntötte, hogy gyermekei és saját egészséges érdekében változtat az életmódján.

Több, mint 60 kilótól szabadult meg a fiatal, brit édesanya, Emily Ingold, aki korábban Anglia legkövérebb emberei közé tartozott.

A túlsúlyos anyukát orvosa figyelmeztette, hogyha nem változtat életmódján és nem veszít a súlyából, akkor abba bele is halhat

- írta meg a Daily Star.

2018-ban Emily részt vett a brit Channel 4 dokumentum-film sorozatában, a Shut Ins: Britain Fattest People-ben, amelyben Anglia legkövérebb embereinek fogyását és életmódváltását követhették figyelemmel a tévénézők.

A műsorban a a fiatal édesanya gyomyorszűkítő műtéten esett át, ami egy óriási változást hozott az életébe.

A műtét óta Emily nagyon tudatosan él, figyel az étkezésére és a rendszeres testmozgásra, melynek köszönhetően 60 kilótól szabadult meg az elmúlt években.

"Korábban ételfüggő voltam, ha csak eszembe jutott az étel, azonnal akartam. Ha nem kaptam meg, szorongtam és felzaklattam magam"

- számolt be a fiatal nő.

"Hétköznapi dolgokra is képtelen voltam. A gyerekeimet kellett megkérnem, hogy segítsenek mosni, mert nem tudtam lehajolni, hogy a ruhákat betegyem a mosógépbe" - mesélte Emily, aki már sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhet a családjával a kitartásának és akaraterejének köszönhetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.