Koronavírus miatt lett öngyilkos egy férfi - újabb hírek a tragédiával kapcsolatban

Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon -
öngyilkosság koronavírus-teszt koronavírus Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan már korábban mi is beszámoltunk róla öngyilkos lett egy felvidéki férfi, mert azt hitte, hogy koronavírusos.  A szörnyű tragédia óta újabb információk láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. 

Az 51 éves férfi nyaralásából tért haza és a határon elvégzett koronavírus-teszt alapján kiderült, hogy fertőzött. A férfi úgy vélte, hogy ezek után lassú és hosszantartó halála lesz a vírus miatt, ezért inkább gyorsan véget vetett az életének.

"Szegény teljesen bekattant, bepánikolt, nem tudta tovább elviselni a bezártságot, így hétfőn véget vetett az életének. Egy disznóölő pisztollyal főbe lőtte magát"

- számolt be az Indirektnek a férfi veje, ahogy ez korábbi cikkünkben is olvasható.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi halála óta folyamatosan megy a találgatás, a helybéliek nem igazán értik a történteket. T. Béla lánya a közösségi oldalán fakadt ki édesapja halálával kapcsolatban.

„A boncolási eredmények... makk egészséges volt az apukám!!! Ez a kur.. vírus hol van? Milyen tesztek ezek!!" – írta az elhunyt férfi lánya a Facebookon. A férfi lánya mellett a veje is úgy gondolja, hogy hibás volt a teszt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.