Pszichológushoz fordult Kárpáti Rebeka - megdöbbentő, mit mondott neki a szakember

szakember pszichológus orvos Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnap esti meccs nem kötötte le Kárpáti Rebekát, ezért úgy döntött, amíg szerelme focit néz, ő válaszol rajongóinak néhány általuk feltett kérdésre.

Rebeka egyik követője azt kérdezte tőle, mit csinálna másképp, ha visszamehetne az időben.

"Mindent úgyanúgy csinálnék. De ha nagyon kéne valamit, akkor az angol felsőfokot megcsináltam volna és elmentem volna videósnak/fotósnak is tanulni"

A kérdezz-felelekben a modell elárulta, mit tenne, ha valaki nem szeretné viszont, hogy főzni, vagy sütni szeret-e jobban, sőt azt is, hogy egy gyermeket szeretne. Mikor az egyik követője megkérdezte tőle, hogy volt-e valaha pszichológusnál, és ha igen, kit ajánlana, meglepő választ adott.

"Voltam egyszer, de őt nem ajánlanám. A nevére már nem emlékszem, de egy órában ledaráltam neki mindent, ami akkor volt velem, majd közölte, hogy na, igazából tök jól bírom, nincs velem gáz, majd jöjjek vissza, ha azt érzem valami para van, viszlát. Mindezt 20 ezer forintért."

Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.