Zenélés helyett ebből él a Kozmix billentyűse

Forrás: Facebook/Kozmix -
billentyűs Kozmix Horváth Zsolt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenélés mellett új iparágban találta meg a helyét a Kozmix billentyűse, Horváth Zsolt, művésznevén Hozsó. 

A Kozmix billentyűse, Hozsó a zene mellett az építőiparban találta meg önmagát. Évekkel ezelőtt az egyik barátja megkeresésére kóstolt bele ebbe az iparágba, azóta viszont igencsak kedvet kapott hozzá.

"Véletlenül csöppentem bele ebbe az egészbe. Egy ismerősöm szólt, hogy mobil házakat hoz be külföldről. Először nem nagyon érdekelt a téma, de próba szerencse módon csináltam egy Facebook-oldalt, és szép lassan elkezdett emelkedni a nézettsége. Ennek már jó pár éve, azóta könnyű acélszerkezetes házakat, mobil házakat adunk el"

- mesélte Hozsó a Blikknek.

Forrás: Facebook/Kozmix

Kezdetben csak mellékállásként tekintett erre a munkára, de karantén megváltoztatta az ő elképzeléseit is. Mióta kevesebb a koncert és a fellépés, azóta még több időt tud szentelni ennek a tevékenységének is.

"Az egyik tevékenységemben munkanélküli lettem, a másik területen viszont olyan szinten berobbant az életem, hogy semmi időm nincsen. Hétfőtől péntekig szinte nulla huszonnégyben, óránkénti váltásban fogadom az érdeklődőket az irodában. Mostanra már olyan szinten belefolytam, hogy a tervezési részben is részt veszek, tehát már vannak olyan modelljeink, amelyeken az én kezem munkájának a nyoma is rajta van" - mondta örömmel a billentyűs.

"Nagyon sokszor rácsodálkoznak, hogy mit keresek én itt. Sokszor megkaptam viccesen azt is, hogy „Kozmix a mobil házban", de nincs ezzel semmi baj. Mindenkinek elmondom, hogy itt megtaláltam a munka szépségét, azt az alkotói tevékenységet, amire szükségem van, akárcsak a zenében"

- zárta rövidre Hozsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.