Átrium Film-Színház Stohl András előadás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő hetekben minden előadás elmarad az Átrium színházban is.

Az Átrium színház a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint egy meg nem nevezett szereplőnek hétfőn pozitív lett a tesztje. Az Átrium előadásai a következő két hétben elmaradnak, melyeket a jövőben pótolni fognak.
„Színházunk haladéktalanul értesítette a járványügyi hatóságokat az eredményről, amely megkezdte az ilyenkor szokásos protokoll szerinti eljárást. Ezzel összefüggésben az Átrium előadásai a következő két hétben elmaradnak, ezeket pótoljuk. A hatóság tájékoztatása alapján nézőink nem számítanak közvetlen kontaktnak, mindazonáltal aki bármilyen tünetet észlel magán, kérjük, azonnal jelezze telefonon háziorvosának vagy a koronavirus.gov.hu oldalon található elérhetőségeken. Az Átrium a járványügyi előírásoknak megfelelően, a járványügyi hatósággal teljes mértékben együttműködve kezeli az ügyet. Az elmaradó előadásokról, illetve azok pótlásáról hamarosan tájékoztatást adunk" - írják a hivatalos Facebook oldalukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.