megújulás Janicsák István fellépés Veresegyházi Asszonykórus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák István immáron 34 éve dolgozik a Veresegyházi Asszonykórussal, akik megújult formában léptek újra színpadra a Z'zi Labor frontemberével.

1986-ban lett népszerű a Veresegyházi Asszonykórus, amikor a Z'zi Labor frontemberével, Janicsák Istvánnal összeálltak és közösen előadták a Honky Tonk Woman című dalt, ami hihetetlen sikerre tett szert.

Janicsák István az egykori Veresegyházi Asszonykórus tagjaival Forrás: Origo

A Ripost információi szerint sok változás történt azóta a kórus életében: akik egykor alapítótagok voltak mára visszavonultak,

viszont nemrég néhány veresegyházi asszony újra felélesztette a csapatot és ismét színpadra álltak Tilinger Attila műsorában Janicsák István, kíséretében.

„Gyakorlatilag új Asszonykórusunk van. Örömmel mondhatom, hogy nagyon jók és tehetségesek. Harmincnégy éve dolgozom az Asszonykórussal, azóta rengeteget változott a világ. Az új tagok közül többen diplomások, önállóbbak, segítik egymást, így nagyon könnyű és jó együttműködni velük" - mondta el a Ripostnak Janicsák István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.