Így fordítja közös gyermekeiket Seal ellen Heidi Klum

láthatás gyermekek Seal Heidi Klum Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik a harc Seal és a német szupermodell, Heidi Klum között.

A soul és R&B énekes, Soul nem bírja tovább szó nélkül hagyni, hogy volt felesége, Heidi Klum milyen módszerekkel próbálja távol tartani tőle a közös gyermekeiket.

A The Sun információi szerint Heidi legújabb húzása exférje ellen az, hogy kérvényt nyújtott be annak érdekében, hogy négy gyermeke vele tarthasson Németországba, míg ő modellkereső műsorát forgatja, ebbe az édesapa természetesen nem hajlandó belemenni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

SEAL (@seal) által megosztott bejegyzés,

„Úgy vélem, Heidi titokban azt tervezi, hogy a gyermekeinket Németországba költözteti. Jogom lenne ahhoz, hogy több időt töltsek el a gyerekekkel, ám ha Heidi valóban magával viszi őket Berlinbe, az nagy hatással lesz a velük való kapcsolatomra. Mindig is szoros viszonyt ápoltam velük"

- fakadt ki az édesapa, Seal.

Az 57 énekes a bíróságon benyújtott egy dokumentumot, amiben azt is kifejtette, hogy Heidi sokszor különféle hazugságokat kitalálva megakadályozza, hogy időt tölthessen a gyerekeivel. Többször előfordult már, hogy azt mondta betegek vagy elfoglaltak a gyerekek, így nem tudtak találkozni az apjukkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.