Hajdú Péter és 20 évvel fiatalabb szerelme, Eszter megtörte a csendet: kapcsolatukról meséltek

Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official -
párkapcsolat Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Katával való válása  óta, Hajdú Péter nem igazán szeret magánéletéről beszélni, ám a tavaly óta tartó kapcsolatáról most mégis őszintén nyilatkozott.

Hajdú Péter 20 évvel fiatalabb szerelmével, Eszterrel nagyon harmónikus kapcsolatban él, sőt, a munkában is partnerek tudnak lenni, mivel a fiatal hölgy is a médiában dolgozik, és nem tartja magában a véleményét.

"Valaki azt szereti, ha egészen más szférából jön a párja, azaz otthon nem esik szó a munkáról. Én ennek pont az ellentéte vagyok, nagyon örülök, hogy Eszti ebben partner. Ráadásul jó meglátásai vannak. Egy komoly stáb foglalkozik azzal, kik legyenek a műsor vendégei, s volt, hogy valakit az ő tanácsára cseréltünk le. Nekem ő az első kontroll, sokat adok a véleményére" - mondta a műsorvezetőként is újra tevékenykedő tévés, akinek új műsora, az Összezárva Hajdú Péterrel ősztől indul.

Hajdú Péter, Eszter Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official

"Eszti szereti a saját munkahelyét. Nem tervezzük a közös munkát, de semmit sem lehet kizárni. Mindenesetre nem tartanám szerencsésnek, ha a főnöke lennék, az szülhet konfliktust egy kapcsolatban" - mondta Hajdú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.