Bochkor Gábor a szerelmi életéről: „A pártalálás most sok problémát felvet"

Forrás: ATV -
szerelem magánélet Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magánéletéről vallott Bochkor Gábor: mint kiderült, a híres műsorvezető hiába szeretne már egy stabil, jól működő kapcsolatot, nem olyan könnyű a pártalálás, mint azt hinnénk. 

Nem sűrűn és nem szívesen beszél a magánéletéről Bochkor Gábor, mióta elváltak útjaik gyermeke anyjával, Várkonyi Andreával. Most azonban a Story Magazinnak megnyílt, és elárult néhány részletet:

„Amikor egyik napról a másikra egyedülállóvá váltam, borzasztó volt körülnézni és egymagam lenni abban a házban, ahol korábban gyerekzsivaj volt, családi élet zajlott" - kezdte Gábor, aki azt is elmondta, vágyik már egy rendezett, stabil párkapcsolatra.

Forrás: ATV

„Most már rendezett magánéletre vágyom a leginkább. Érzem, hogy az tenne teljessé engem, úgyhogy abszolút nyitott szemmel járok. Nem bulikban ismerkedem, a beszélgetős helyeket szeretem (...) Szeretném, ha találnék egy olyan társat, aki baromi jó barát, akivel isteni a szex, és ami a legfontosabb: humoros és intelligens" - vallotta be a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.