Tokár Tomi és felesége kapcsolata megváltozott a baba születése óta

Forrás: Instagram/Tokár Tomi -
baba házasság Tokár Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető élete mondhatni fenekestül felfordult mióta megérkezett az új családtag, Andris. Tokár Tomi elárulta, a feleségével való kapcsolata is megváltozott azóta.

Két hónapja született meg Tokár Tomi kisfia. A műsorvezető nagyon élvezi az apaságot, de nem tagadja, hogy vannak nehéz pillanatok is, hiszen teljesen megváltozott az életük.
Most minden szabadidejét otthon tölti párjával és kisfiával. Tomi a Story Magazinnak elárulta, Dórival való kapcsolata is más lett.

Tomi és Dóri még inkább egymásra hangolódtak kisfiúk születése után. Forrás: Instagram/Tokár Tomi

„Mivel többet vagyunk együtt, többet beszélgetünk. Együtt gondolkodunk, együtt próbáljuk megfejteni a kisbabánk viselkedését, egymásra vagyunk utalva, számítunk egymás fizikai és lelki segítségére, váltásban ringatunk és pelenkázunk" – árulta el a műsorvezető.

Tomi úgy érzi, még inkább összhangba kerültek feleségével, sokkal jobban egymásra hangolódtak. Ráadásul most döbbent rá, hogy mennyire erős nő, lenyűgözi a kitartása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.