Kibékült unokájával, de továbbra is ki akarja lakoltatni Pécsi Ildikó

Forrás: TV2 -
Pécsi Ildikó per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Lajos temetésén, tíz év után újra közel került egymáshoz unoka és nagymama, a hírek is arról szóltak, hogy Pécsi Ildikó és Csabi kibékültek. Ám most úgy tudni, a pert ez nem befolyásolja.

Hosszú ideje húzódik az ügy, ami Pécsi Ildikó fia és volt felesége, Pártos Csilla válása miatt robbant ki. Évek szálltak el, tárgyalások sora van már mögöttük, ami nagyszülők és unoka között egy igen rideg kapcsolatot eredményeztek.

Mivel a volt férj minden vagyonát édesanyjára iratta, így Csilla Pécsi Ildikóval kezdett jogi harcokba. A Bors úgy tudja, jelenleg egy Cseppkő utcai ingatlan miatt kell unokának és nagymamának szeptemberben megjelennie a tárgyalóteremben: itt élt ugyanis Pártos Csilla fiával - Ildikó pedig minden áron ki akarta őket lakoltatni. Bár Csilla már elköltözött onnan, Csaba azóta is ott lakik.

Kibékült unokájával, mégsem áll el a pertől Pécsi Ildikó Forrás: TV2

Úgy tűnik tehát, hogy még egy ekkora tragédia, Szűcs Lajos halála sem tudta teljesen kibékíteni a családtagokat egymással, és arra sarkalni, hogy végre lezárják a viszályukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.