Berki Krisztián elárulta, mi következik náluk a békülés után

Forrás: instagram.com/berkimazsi -
vita Mazsi párkapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár bevallotta, természetesen ők is szoktak veszekedni Mazsival. Ám ami ezután jön az még jobb. Ugyanis a békülést követően sokkal erősebb lesz Berki Krisztiánék kapcsolata.

Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata sem felhőtlen, hiába fülig szerelmesek mindketten, náluk is, mint minden párnál, előfordul, hogy összevesznek. Ez történt olasz nyaralásuk utolsó estéjén is.

Csakhogy ők azon szerencsések közé tartoznak, akiknek a kapcsolata még erősebb, és érzelmesebb lesz a békülést követően.

"'Aztán egyszer csak megtalálod azt, akivel minden egyes veszekedés után kicsit jobban szeretitek egymást...' Mi a szerelmemmel az utolsó este összekaptunk... Olaszosan... És láss csodát a békülés alatt, majd azt követően még érzelmesebb lett a kapcsolatunk" – írta Krisztián a fotóhoz, amin szerelme egyszerűen sugárzik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.