csökkentés hajnövesztés hajmosás hajnövekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők rengeteg féle módszert kipróbálnak annak érdekében, hogy serkentsék a hajnövekedésüket. Van egy tuti módszer, ami bár kicsit kiábrándító, de annál hatékonyabb. 

A nők képesek bármit megtenni annak érdekében, hogy gyönyörű, egészséges és nem mellesleg hosszú hajkoronával büszkélkedhessenek.

Számos praktika áll rendelkezésre, sampon, hajnövesztő szérum, különféle krémes, pakolások, de ezek közül egy sem mondható mindenki számára bevált megoldásnak.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Refinery29.com szerkesztője viszont egy formabontó módszert tesztelt, ami az eddigi leghatékonyabb eljárásnak bizonyul. A szerkesztő számára a karantén egy kiváló időszak volt arra, hogy megtapasztalja, mit művel a hajával, ha nem naponta, vagy háromnaponta mossa meg azt, hanem megpróbálja minél inkább kitolni ezt a cseppet sem egyszerű és gyors műveletet.

A kevesebb hajmosás meglepő eredményt hozott:

azt vette észre, hogy azzal, hogy lecsökkentette a hajmosások számát, a haja rohamosan elkezdett nőni.

Ez nem becsapás és önámítás,

szakértők szerint a gyakori hajmosással elpusztítjuk a haj által termelt természetes olajokat, ami nemcsak a hajnövekedést gátolja, de szárazzá, töredezetté teszi a hajkoronánkat.

Ennek tudatában tényleg megéri kipróbálni ezt a módszert, persze csak óvatosan, az igényesség határain belül maradva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.