Kate Middleton orrműtét Katalin hercegné változás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget változott azóta Katalin hercegné, mióta Vilmos herceg barátnőjeként, Kate Middletonként bekerült a köztudatba. Az apró változások mellett van valami, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Katalin hercegné a 2000-es évek elején lett ismert a nyilvánosság számára. Akkor még egy bájos barna hajú lányként, Kate Middleton néven tűnt fel a sármos Vilmos herceg oldalán.

Amint kiderült, hogy egy igazán komoly kapcsolat van kibontakozóban Kate és Vilmos között a sajtó is egyre nagyobb figyelmet szentelt a brit lánynak, így abban az időben is rengeteg fotó készült róla.

Az akkor még 24 éves lánynak nemcsak az öltözködési stílusa volt merőben más a mostaninál - hiszen akkor imádta a farmer nadrágokat és az elegáns, de egyszerű összeállításokat - hanem az arca is másként festett annak idején a hercegnének.

A fotókat összehasonlítva nagyon úgy tűnik, hogy most tökéletesen pisze orrát orvosi beavatkozásnak köszönheti a bájos Katalin.

Katalin hercegné 2006-ban (balra) és 2020-ban (jobbra) Forrás: Getty Images

Ti mit gondoltak? Valóban kés alá feküdt Katalin hercegné?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.