Szabó Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andival való szakítása után elég rendesen kikupálódott a zenész.

Szabó Ádám két hónap alatt nyolc kilót fogyott, és a pocakjából kockahasat varázsolt. Önbizalomhiányos és elégedetlen volt, ezért úgy döntött, hogy teljes életmódváltásba kezd. Tóth Andival való szakítása után még komolyabban vette az edzést, aminek meg is lett az eredménye.

"2 hónapja hoztam egy döntést: nem leszek hülyegyerek, nem leszek lúzer, nem leszek magam ellensége, hanem beleállok a dolgokba és kezdek valamit nem csak a testemmel, hanem a kitartásommal, akaraterőmmel és ami talán a legpontosabb: az életemmel is!" - írta a képhez Ádám.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tényleg minden fejben dől el.. Egy nagy ellenségem volt és uralkodott felettem egészen sokáig és nem bírtam legyőzni.. ez a ,,majd holnap” jelenség és az ezzel járó nyavajgások.. ma már nem megyek el edzeni, túl fáradt vagyok.. ma még meg tudom enni ezt a trash food-ot, hiszen holnap focizom, ott úgyis lemegy, ja de holnap bulizom is a barátaimmal foci után, ott pedig iszogatni fogunk..mindegy, ez a hét ilyen, na majd jövő héttől... És ez ment nagyon sokáig és 2 hónapja hoztam egy döntést: nem leszek hülyegyerek, nem leszek lúzer, nem leszek magam ellensége, hanem beleállok a dolgokba és kezdek valamit nem csak a testemmel, hanem a kitartásommal, akaraterőmmel és ami talán a legpontosabb: az életemmel is! Ezt a képet látva büszke vagyok arra, amit ki tudtam hozni magamból 2 hónap alatt, -8kg-t fogytam és kb. egyenesen arányosan nőtt ennyivel a kitartásom és az önbizalmam is! A képet elsősorban azért osztottam meg, mert számomra ez egy siker és egy cél elérése is egyben, amit szívesen és mosolyogva osztok meg, természetesen ez még egy olyan forma, amit szeretnék tovább fejleszteni és dolgozni rajta tovább, de nagyon elégedett vagyok ezzel a munkával és reméltem, hogy tudok valakiket motiválni, inspirálni ezzel főleg, ha ilyen problémáitok vannak, mint nekem voltak anno! Mert engem is nagyon sokan inspiráltak és egyedül ez az eredmény nem sikerülhetett volna.. Szóval most egy óriási köszönet és szeretet Nektek: @tikybui , @lenart_krisztian, @fruzsa_robert és @nikolas.official_ !!! Köszönök minden segítséget, edzést és tanácsot és ha bárki érez magában törekvést és ambíciót arra, hogy sikeresen elérjen A-ból B-be keressétek bizalommal ezeket az embereket ❤️ Köszi, ha elolvastátok, mozogni, edzeni iszonyat menő dolog, csak fel kell ébredni, rá kell menni teljes oroszlánerőbedobással és bele kell állni a dolgokba, hogy kihozhassuk saját magunkból a maximumot, mert ennél a sportnál csak egy ellenséged van: önmagad Hajrá srácok❤️ Ma este várok mindenkit még mindig az a38-as hajóra a @yesyesofficial -el, hogy bulizzunk egy óriásit és megigyunk egy mentes vizet 20.00-ig tessék megérkezni ❤️ #fit #fitnessmotivation #fitness #before #after #bestrong

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.