Fésűs Nelly férjének titkos kapcsolata van

Forrás: wphoto/Instagram/nellyfesus -
Vajtó Lajos Balázs Andi titok Fésűs Nelly tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Vajtó Lajos és Balázs Andi között titkos kapcsolat van. Ugyan ők nem sejtik, de erről Fésűs Nelly is tud, ám csak mosolyog rajta.

A Life TV-n induló Vacsorakirály című műsorban derült fény Vajtó Lajos titkos kapcsolatára. A gasztroreality-gameshowban öt híresség látja vendégül otthonában a többi sztárt.
Az első héten Balázs Andi, Fésűs Nelly, Lukács Miki, Bárdosi Sanyi és Sánta Laci mutatja be főzőtudását.

Fésűs Nelly tud Balázs Andi és Vajtó Lajos titkos kapcsolatáról. Forrás: wphoto/Instagram/nellyfesus

Természetesen az ételek mellett kisebb-nagyobb titkokra is fény derül majd a műsorban. Ilyen például Vajtó Lajos titkos kapcsolata van Balázs Andival.
A színésznő ugyanis nagyon hiányolta a férfit, mire Nelly közölte vele, ha felvette volna az aranytangát, biztosan eljön.

„Balázs Andi és az én férjem között van egy titkos kapcsolat. Ők azt hiszik, hogy nem tudom, de tudom. Többször is megbeszélték, hogy Andi arany tangában fogja várni őt a Nyugati téren az óra alatt, és tudom, hogy Lajos el is ment. Onnantól kezdve viszont tényleg fedje balladai homály, hogy mi történt kettejük között„ – mesélte Fésűs Nelly a színfalak mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.