párkapcsolat főzés sírás Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A friss szerelmesek a konyhában tették próbára főzőtudásukat és kapcsolatukat. Szegedi Ferenc gyakran feszült volt, mert szerinte Vivi túl lassú. Ezért amikor olykor ingerülten reagált, a lánynak könnybe lábadt a szeme.

Fecsó és új kedvese a TV2 főzőműsorában küzdött meg a többi sztárpárral. A pár ugyan otthon sokat készült egy profi séf segítségével a megméretetésre, az adás alatt magukra voltak utalva, és jóval kevesebb idejük volt a fogások elkészítésére. Ez pedig okozott némi feszültséget köztük.

„Azért veszekedtünk sokat az adások alatt, mert rutintalanul álltunk a konyhában. Persze készültünk előtte, de azért az teljesen más volt, mint élőben" – vallotta be Fecsó a Borsnak.

Fecsó többször megríkatta párját Vivit. tv2

A sztár amiatt volt ideges, mert szerinte kedvese túl lassú volt. Vivien pedig nem tűrte jól kedvese ingerült megjegyzéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.