Megvan Tatár Csilla koronavírus tesztjének eredménye

forgatás teszt eredmény Tatár Csilla koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csillának szerencsére nincsenek tünetei, egyéb okok miatt döntött úgy, hogy elvégezeteti magán a koronavírus-tesztet. 

A gyönyörű műsorvezető, Tatár Csilla hamarosan visszatér szülési szabadságáról és újra elkezdi forgatni saját műsorát. Annak ellenére, hogy nem produkál tüneteket, a biztonság kedvéért úgy döntött, hogy tesztelteti magát koronavírusra.

Miután kézhez kapta az eredményeket, Instagram követőivel is megosztotta a jó hírt:

mindkét tesztje negatív lett.

"Két negatív covid teszt után, csütörtökön elkezdjük forgatni a műsorom 3.évadát. Az új helyszínünk, a csodálatos @mysteryhotelbudapest egyik lakosztálya lesz. A műsor vendégei pedig egy csodaszép szobában készülődhetnek. Kinőttük a Bródy Stúdiót, amit imádtunk, de ennek az évadnak, a megújulás mellett, igen fontos szempontja volt, hogy legyen szoptatósszoba is, ahol Mimivel együtt tudok lenni két interjú között" - írta fotója alá a kétgyermekes anyuka.

A teljes bejegyzés megtekintéséhez kattins ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.