Ők a Nyerő Páros idei évadának szereplői - Videó

szereplők Nyerő páros új évad RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben indul a Nyerő Páros legújabb évada, amelyben nevetésben, könnyekben, megdöbbentő pillanatokban és sztárpárokban biztosan nem lesz hiány. 

Szeptember 21-én startol az RTL Klub népszerű műsora a Nyerő páros, melyben Sebestyén Balázs és műsorvezető társa Kabát Peti ismét megizzasztja a sztárpárokat.

A Nyerő Páros legújabb évadában, ahogyan már megszokhattuk 8 pár költözik majd be a luxus villába, heteken át tartó küzdelem után viszont csak az egyikük viheti majd haza a Nyerő Páros címet.

A pároknak nemcsak a feladatokban kell ügyesen helytállniuk, hanem taktikusnak, szemfülesnek kell kell lenniük a villában is.

Az RTL Klub nemrég közzétette kik lesznek az idei évad szereplői:

Dér Heni és párja Bakos Gergő, Rácz Jenő és kedvese Gyuricza Dóra, Dallos Bogi és Puskás Peti, Zámbó Krisztián és párja,Takács Zsuzsika, Czutor Zoli és felesége Czutor-Kilián Zsanett, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz, Járai Máté és Járai Kíra, Dudás Miklós és kedvese, Szigligeti Ivett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.