A sminkelésből is meg tudna már élni Tolvai Reni

smink munka Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő saját maga szórakoztatására kezdett sminkes videókat készíteni. Ám rajongói egyszerűen imádták, és követelték tőle az újabb és újabb anyagokat. Tolvai Reni azt mondja, mára odáig nőtte ki magát a hobbija, hogy akár ebből is meg tudna élni.

A sztárnak nincs szüksége profi sminkesre a fellépésekhez, hiszen úgy tudja magát kifesteni, mint egy igazi sminkmester. Mivel az utóbbi időben nem volt sok koncertje, Tolvai Reni kisvideókat gyártott közösségi oldalára arról, hogyan készíti magának mesés makeup-ot.

Az anyagok hihetetlenül népszerűek, van olyan, amit 240 ezren néztek meg. A rajongók pedig követelik Reniről az új videókat, sőt fizetnének is neki a sminkoktatásért.

„Nagyon megtisztelő, hogy tetszik az embereknek, amit csinálok. A visszajelzésekből újabb és újabb ötletet merítek, egyre kreatívabb vagyok.

Bár elsősorban az éneklés a szakmám, és nagyon szeretnék újra annyit koncertezni, mint régen, tulajdonképpen meg tudnék élni a sminkelésből is, annyi felkérés érkezik.

Hívnak oktatást tartani, master classokat tartok, ez egy sminkbemutató tulajdonképpen. Engem nem érdekel az a része a szakmának, hogy ledarálok tíz menyasszonyt, inkább a smink prezentációja érdekel saját magamon. A jövőben akár saját sminkmárkát dobnék piacra, üzletileg ez a része vonz, sminkes nem leszek" – árulta el Reni a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.