Kiderült, mit gondol Köllő Babett férje, felesége mellmutogatásáról - Videó

színésznő Köllő Babett Sztárban sztár zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett múlt héten debütált a Sztárban Szár zsűrijeként, mélyen dekoltált ruhájával emlékezetes pillanatokat hagyva a nézőknek. 

Köllő Babett múlt héten vasárnap új zsűritagként debütált a TV2 Sztárban Sztár című műsorában, ahol a stylistja gondoskodott róla, a színésznő dekoltázsa kellő figyelmet kapjon.

Bár ez volt az első alkalma Köllő Babettnek zsűriként, nagyon élvezte a feladatot, jól szórakozott és imádja, hogy ebben a szerepben is van lehetősége kipróbálni magát.

Nemcsak a produkciók miatt várja Babett az elkövetkezendő heteket, hanem az újabb merész és extravagáns ruhaköltemények miatt is, amiket a műsor folyamán viselni fog.

"Mindegyik máshol lesz nyitott"

- utalt sejtelmesen a zsűritag arra, hogy mire ruhákra számíthatunk majd tőle a közeljövőben.

Arra is választ adott a luxusfeleség, hogy férje mit szólt merész ruhaválasztásához.

"Előtte már megmutattam a ruhámat, tehát a férjem már látta, neki nagyon tetszett, egyébként beszéltem vele közben telefonon és azt mondta, hogy szenzációs és nagyon tetszik neki és büszkre rám"

- mondta boldogan Babett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.