Lányának írt gyermekkönyvet Channing Tatum

Forrás: Getty Images/2013 Getty Images/Stuart C. Wilson -
könyvírás színész mese Channing Tatum kislánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magic Mike nagyágyújára, Channing Tatumra nagy hatással volt a karantén időszak, egy igazán új oldala mutatkozott meg a színésznek. 

A jóképű hollywoodi filmsztár, Chaning Tatum elképesztő dologgal állt elő. A minap jelentette be Instagram oldalán, hogy

május 4-én jelenik meg az első, The One and Only Sparkella című képeskönyve

- írja a The Hollywood Reporter.

A könyv megírásában 7 éves kislánya, Everly inspirálta, akivel a karantén időszakban rengeteg időt töltött együtt. A bezártság, a sok mese és játék ráébresztette, hogy annak ellenére, hogy felnőtt ember, benne is lakozik egy kisgyermek. A képeskönyvet kislányának dedikálta.

A könyv főhőse Ella, akit első iskolai napján kicsúfolnak az osztálytársai amiatt, mert szereti a csillogó dolgokat. Ella apukája azonban arra bíztatja a kislányt, hogy ne törődjön azzal, mit szólnak mások, vállalja önmagát, ha ő ebben érzi jól magát, akkor nyugodtan hordja a diszkós cipőit, a csillogós hátizsákját és szalagjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.