Köllő Babett: "Elbizonytalanodtam, érdemes-e küzdeni az álmaimért"

Köllő Babett Sztárban sztár karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lehetőség érkezett Köllő Babett életébe azzal, hogy felkérték a Sztárban sztár zsűritagjának. A sztár bevallotta, sokszor érezte azt, hogy feladja az álmait, mert nem úgy alakult az élete, ahogy tervezte.

Köllő Babett a Sztárban sztár vadonatúj évadának egyetlen női zsűritagja. A sztár nagyon boldog, hogy új kapuk nyíltak meg előtte, sokáig várt erre a lehetőségre.

Babett 20 éve dolgozik színházban, 18 éve énekel és balett-táncosként diplomázott.
„Sokáig nem értettem, miért nem tudtam megoldani egy szerepet, vagy miért nem jött az a bizonyos lehetőség az életembe. Ma már tudom, hogy valószínűleg nem voltam abban az életszakaszban.

Többször éreztem úgy, hogy elengedem ezt az egészet, nem akarok műsorvezető lenni. Elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e küzdenem az álmaimért"

– árulta el a Hot Magazinnak.

Köllő Babett már kezdte feladni álmait. Fotó: Polyák Attila - Origo

Ám amikor már épp feladta volna, akkor érkezett egy felkérés. Babett arra is rájött, ki kell állnia magáért. Sokáig konfliktuskerülő volt, akárcsak édesanyja. Ma már tudja, hogy időnként sajnos elkerülhetetlen, hogy megbántson bizonyos embereket, mert ha nem teszi, akkor ő sérül. Amióta így gondolkodik, úgy érzi, a megfelelő irányba halad az élete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.