Ebbe a luxusingatlanba költözött Weisz Fanni - Fotó

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
luxusingatlan modell Weisz Fanni albérlet költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy véget ért Weisz Fanni házassága. Nem akart férjével közös lakásukban maradni, így mihamarabb keresett magának albérletet. 

Új életet kezd Weisz Fanni, amihez új otthonát már meg is találta. Férjével való szétválása óta egy darabig édesanyjához költözött a modell, viszont a napokban közösségi oldalán is észrevehető volt, hogy új ingatlanban tölti az estéit.

A Bors információi szerint

igazi prémium otthonba költözött Fanni, egy olyan 40 négyzetméter körüli lakásba, amit előzőleg lakberendezők alakítottak álomotthonná.

A gyönyörű kialakítás mellett igazi okosotton is egyben az ingatlan, mivel a bérlőjük házon kívül is képes állítani a lakás hőfokán és képes besötétítheti vagy elhúzhatja a függönyöket anélkül, hogy otthon tartózkodna.

A cég, aki kiadja a havonta megközelítőleg 175 ezer forintba kerülő ingatlanokat közösségi oldalán is beszámolt arról, hogy hamarosan egy híres modell költözik be az egyik lakásukba.

Weisz Fanni is posztolt már egy hasonló képet Instagram oldalán, ahol már boldog albérlőként mosolyog kutyusával a kanapén. A fotó megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.