asztrológia ezotéria Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten csökken a Hold láthatósága, így pedig elkerülhetetlenül apadnak energiatartalékaink. Fogy a lendületünk, kevesebb a jó ötlet, a hasznos gondolat. Ám végül ez mégsem okoz különösebb galibát. Okosan érdemes tervezni, és igazán nagy dolgokba kevésbé ajánlatos belekezdeni. Elsősorban a már régebb óta függőben lévő ügyeket ajánlott rendezni. A jövő heti Újhold által majd feltöltődünk, addig merjünk pihenni, kikapcsolódni és nemet mondani olyasmire, ami egyáltalán nem szolgálja az érdekünket. Kizárólag fontos és halaszthatatlan esetben ajánlott a szerződéskötés.

2020. szeptember 7., hétfő a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Remek információ érkezhet ezen a napon. A kitűzött céloktól nem célszerű eltérni. Igyekezz békében lenni önmagaddal és környezeteddel. Figyelj minden neked megmutatkozó jelre. Kerüld messzire a vitákat!

2020. szeptember 8., kedd az ♊ben (Fogyó hold, Bika)

Kifejezetten leterhelő nap. Ne siess, ne kapkodj! Érdemes letenni valaminek az alapkövét, viszont nem kell máris nekikezdeni. A friss információk lényegesek! Pont azt fogod látni ezen a napon, ami van.

2020. szeptember 9., szerda az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

A régi lerombolásának és az új létrehozásának ideje ez – érdemes bátran dönteni és cselekedni. Töltsön fel örömmel az, ami megadatik ezen a napon, akkor is, ha eleinte nem tűnik jónak, szépnek, hibátlannak.

2020. szeptember 10., csütörtök az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Ami ezen a Holdnapon történik, az alapvetően meghatározza a következő hetek lehetőségeit. Sok ötlet, javaslat, gondolat tűnik fel a színen. Ezen a napon nem ajánlatos túl sokat beszélni, inkább a szemlélődés ajánlott.

Forrás: Shutterstock / Készítette: Billion Photos


2020. szeptember 11., péntek a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Kellemetlen helyzetek bonyolíthatják életünket. Épp ezért fontos az összeszedettség és a fegyelem, csak így lehetséges hatékonnyá és eredményessé válni. Kívülről láthatjuk a saját helyzetünket.

2020. szeptember 12., szombat a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Ez a Holdnap a remény ideje. Lehetőség adódik megtalálni és felismerni aktuális és fontos feladatainkat. Minden körülmény adott ahhoz, hogy végre belásd, hol hibáztál.

2020. szeptember 13., vasárnap az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Ismerjük fel, mi az igazán fontos számunkra. Csendesedj el, a kapkodás csak gondot okoz. Békélj meg azzal, ha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás. Az elhamarkodott döntéseket kerüld el – főleg akkor, ha azok anyagiakkal függenek össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.