Pataky Attila őszintén mesélt földönkívüli találkozásairól

UFO Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila kendőzetlen őszinteséggel vallott az ufókkal való találkozásairól. 

Az Edda énekese nemrég elárulta, hogy a földönkívüliek létezését nem csak hiszi, hanem tudja. A híres zenész azt is elmesélte, mióta biztos ebben:

"Tizenkét éves voltam, amikor az édesanyám elküldött az otthonunktól 800 méterre található vegyesboltba egy kiló kimért, barna papírba csomagolt kristálycukorért. Jobb kezemben Mira nevű kutyánkat is vittem pórázon. Amikor a boltbül hazaindultam a csomaggal, sötét felhők gyűltek az égen, és az otthonunktól 80-90 méterre lévő jegenyefába belecsapott egy gömbvillám. Hatalmas tűzlabda jött fentről, végigszaladt a jegenyefán, majd elvesztettem az eszméletemet. Amikor felébredtem, emberek vettek körül, húztak-cibáltak, hogy ne menjek sehova, orvost hívnak" - kezdte Attila a BEST-nek, aki ijedtében nem várta meg az orvost, hanem sírva szaladt hazáig, ahol anyukája nyitott neki ajtót.

Life TV

"Elmeséltem neki, hogy a tűzgömb becsapódása után új helyszínen találtam magam. Egy vizsgálóasztalon feküdtem, és nagy szemű doktor bácsik kezeltek. Miután meggyógyítottak, haza tudtam jönni" - fejezte be a történetet Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.