Hihetetlen válóokok: ügyvédek mesélnek a megdöbbentő kulisszatitkokról

házasság válás ügyvéd furcsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, milyen meghökkentő és nem mindennapi okok miatt válnak el manapság a házaspárok. Egy ügyvéd tárta fel az ügyvédi szoba legféltetebb titkait. 

Brit és amerikai ügyvédek számoltak be arról, hogy milyen furcsa, megdöbbentő és szokatlan okokra hivatkozva keresték már fel őket ügyfelek azért, hogy elváljanak házastársuktól.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A Bored Panda most összegyűjtötte az 5 legabszurdabb indokot:

1.

"Számos válóper közül az volt számomra a legbizarabb, mikor egy férfi azért akart elválni a feleségétől, mert az minden egyes nagy vécézés után foltosan hagyta maga után a vécét."

2.

"Egy nő azért akart azonnal hatállyal elválni a férjétől, mert a nászútra az édesanyját is magával akarta hozni. Hogy ennek mi volt az oka? Hát az, hogy az anyuka még mindig szoptatta a fiát. Igen, jól olvassák a felnőtt férfit, aki már házas ember volt, még mindig szoptatta az édesanyja."

3.

"Az egyik ügyvéd kollégám olyan válópert felügyelt, amelyen nem a vagyonelosztáson ment a vita, hanem a gyermekek miatt veszekedett a válni készülő pár. Már persze nem azon, hogy ki szeretné, hogy vele éljenek a gyerekek, hanem azon, hogy egyikük sem akarta őket magához venni".

4.

"A 70-es években történt meg az eset, nem én, hanem édesapám irodájában. Egy nő két ok miatt akart elválni a férjétől: az egyik az, hogy nem volt elég szőrös a mellkasa, a másik, hogy nem vezetett elég gyorsan. Ha nem az apám meséli, nem hittem volna el a hallottakat."

5.

"Egyik legfurcsább ügyem volt egy pár, akik macskájuk miatt döntöttek a válás mellett. A nő Hógolyónak hívta fehér szőrös macskájukat és úgy gondolta, hogy a macska számára a konzervétel vagy a csirkemell a legmegfelelőbb étel. A férj Lilynek hívta a macskát és ő mindig száraztápot adott a házi kedvencnek. Ez a házaspár egy éven keresztül harcolt egymással a macska felügyeleti jogáért. A macskával ellentétben az, hogy a 15 hónapos, a 4 éves és a 6 éves gyerek kihez kerüljön, nem különösképpen érdekelte őket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.