Nemzetközi modell Palvin Barbara Victoria Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb sikereket ér el a 26 éves, budapesti származású modell, Palvin Barbara.

Palvin Barbi 2006-ban kezdődött, amikor először szerepelt a Spur MagaZine-ban, onnantól pedig egy csodás karrier vette kezdetét, pár év alatt a Victoria's Secret világmárka arca lett, amely meghozta számára az áttörő sikert, azóta pedig számos világmárka dolgozik a magyar származású modellel. Emellett szerelmével, Dylan Sprousezal nemrég elkezdték forgatni internetes valóságshowjukat, melyben betekintést engednek a magánéletükbe.

"Palvin Barbara egy klasszik és közérthető szépség. Ez azonban nem lenne elég ahhoz, hogy elérjen oda, ahol most tart. Ehhez a sikerhez az kellett, hogy modellből át tudta alakítani magát egy rendkívül jól működő nemzetközi celebrityvé. Ehhez nyomni kell magadat, amire nem mindenki képes. Ez persze nem vesz el abból semmit, hogy Barbi mögött nagyon komoly teljesítmény van"

- nyilatkozta Kajdi Csaba a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.